Ekonomika a podnikání se zaměřením na cestovní ruch

Příprava studené a teplé kuchyně třídy E2 a E3

Praxe ve školní kuchyni třídy E3 - pokrmy studené a teplé kuchyně. Druhé pololetí 2021/2022

Třída E3

Bramborová kaše s karbanátkem

Obložené vejce 

Těstovinový salát, zeleninový a ovocný salát

Praxe ve školní kuchyni třídy E2 - pokrmy teplé, studené kuchyně + cukrářské výrobky. První a druhé pololetí 2021/2022.

Třída E2

Piknik ve třídě


Studená kuchyně 

Zeleninový salát

Ovocný salát


Praktická příprava chlebíčků.

Praktická příprava obložených mís.

Těstovinový salát

Chlebíčky

Obložené vejce

Obložené mísy

Teplá kuchyně

Bramborová kaše se smaženým kuřecím řízkem, okurkový salát




Halušky s uzeným masem a zelím 

Rizoto s kuřecím masem a sypaným sýrem

Pizza

Steak

Česnečka s krutony

Kuřecí maso v těstíčku s opečenými brambory


Čočková polévka s párkem


Kuře na paprice

Smažený karbanátek, šťouchané brambory

Bramborová polévka

Vepřový guláš 

Cukrářské výrobky

Palačinky s čokoládovou zmrzlinou, šlehačkou, borůvkami a banánem


Jablečný závin

Bublanina s ovocem

Pirohy

Perník

Lívanečky

Palačinky s jahodovým džemem