Příprava studené a teplé kuchyně třídy E2 a E3
Praxe ve školní kuchyni třídy E3 - pokrmy studené a teplé kuchyně. Druhé pololetí 2021/2022
Třída E3


Bramborová kaše s karbanátkem






Obložené vejce

Těstovinový salát, zeleninový a ovocný salát


Praxe ve školní kuchyni třídy E2 - pokrmy teplé, studené kuchyně + cukrářské výrobky. První a druhé pololetí 2021/2022.
Třída E2
Piknik ve třídě




Studená kuchyně
Zeleninový salát

Ovocný salát

Praktická příprava chlebíčků.

Praktická příprava obložených mís.


Těstovinový salát

Chlebíčky

Obložené vejce

Obložené mísy

Teplá kuchyně
Bramborová kaše se smaženým kuřecím řízkem, okurkový salát

Halušky s uzeným masem a zelím

Rizoto s kuřecím masem a sypaným sýrem


Pizza


Steak

Česnečka s krutony

Kuřecí maso v těstíčku s opečenými brambory


Čočková polévka s párkem

Kuře na paprice

Smažený karbanátek, šťouchané brambory

Bramborová polévka

Vepřový guláš

Cukrářské výrobky
Palačinky s čokoládovou zmrzlinou, šlehačkou, borůvkami a banánem

Jablečný závin

Bublanina s ovocem

Pirohy



Perník

Lívanečky

Palačinky s jahodovým džemem
