Nabídka barmanského a baristického kurzu 

/storage/201/4/00/00/00/9e/1a7b7a66ac0ef5dc537c5053db6997fe.pdf

/storage/201/4/00/00/00/9e/66de1d8715e1df45269631c90f0ba79a.pdf













Příprava slavnostních tabulí žáků 3. ročníku








Vánoční výzdoba školní restaurace.





10. 11. 2021 Exkurze Karlovy Vary - Muzeum Becherovky, Hotel Thermal, Grand Hotel PUP




5. 11. 2021 Žáci třídy Z1. připravovaly raut k výročí založení Střední škola zahradnická a zemědělská Antonína Emanuela Komerse

Občerstvení zajišťovaly učitelé OV oboru kuchař a žáci I. ročníku



19. 10. 2021 Příprava rautu na Děčínském zámku pro Policii České republiky k příležitosti předávání ocenění. Na přípravě rautu se podíleli žáci prvních ročníků jak oboru kuchař tak oboru číšník. 

Pod vedením UOV p. Kalivodové, Baránkové a Szymanské


30. 9. 2021  Žáci třídy Č3. na rautu  Červeného kříže k příležitosti předáváním zlatých plaket. Na přípravě rautu se podíleli žáci oboru kuchař a UOV p. Kalivodovou