Škola

Jsme škola s dlouhou tradicí ve vzdělávání v oblasti gastronomie, cestovního ruchu a služeb. Počátky vzniku školy se vztahují k roku 1906. Dnes poskytujeme praktické vzdělání v učebních oborech i vzdělání maturitní.

Studium na naší škole není jednoduché, po studentech požadujeme plnění povinností v teoretickém i praktickém vyučování. Klademe důraz především na společenské vystupování a chování studentů. Odměnou za tento přístup poskytujeme studentům kvalitní vzdělání, s vysokou mírou uplatnění v praxi. Praktická i teoretická výuka probíhá v rekonstruovaných a plně funkčně vybavených odborných učebnách.

Naším vzdělávacím cílem jsou úspěšní mladí lidé, kteří naleznou uplatnění ve svém oboru, ať už v praxi, anebo při dalším studiu.

Cukrárna

Od 12. -23. 7. 2021 bude školní cukrárna uzavřena. Zbytek prázdnin se na Vás těšíme od pondělí do pátku od 8:00 - 16:00 hodin.

Slavnostní předávání výučních listů

Slavnostní předávání výučních listů Obor Cukrář, Automechanik a zkrácené obory Třída C3., A3., Z1. Gratulujeme a přejeme mnoho životních úspěchů - Zbytek fotogr...

Slavnostní předávání výučních listů

Slavnostní předávání výučních listů Obor Kadeřník a Kuchař Třída K3.A, K3.B a K3.U Gratulujeme a přejeme mnoho životních úspěchů - Zbytek fotografií naleznete n...

Trénink Juniorského národního týmu

Dne 24.6.2021 proběhl trénink juniorského národního týmu na soutěž Světový kuchař a cukrář. Naši školu bude reprezentovat šikovná Karolína Raichlová že třídy C2.