Škola

Jsme škola s dlouhou tradicí ve vzdělávání v oblasti gastronomie, cestovního ruchu a služeb. Počátky vzniku školy se vztahují k roku 1906. Dnes poskytujeme praktické vzdělání v učebních oborech i vzdělání maturitní.

Studium na naší škole není jednoduché, po studentech požadujeme plnění povinností v teoretickém i praktickém vyučování. Klademe důraz především na společenské vystupování a chování studentů. Odměnou za tento přístup poskytujeme studentům kvalitní vzdělání, s vysokou mírou uplatnění v praxi. Praktická i teoretická výuka probíhá v rekonstruovaných a plně funkčně vybavených odborných učebnách.

Naším vzdělávacím cílem jsou úspěšní mladí lidé, kteří naleznou uplatnění ve svém oboru, ať už v praxi, anebo při dalším studiu.

Den otevřených dveří

Dne 2. 12. 2021 proběhne Den otevřených dveří pro žáky základních škol, jejich rodiče i širokou veřejnost.  Rádi Vás uvidíme v čase od 9:00 do 16:00.  Hyg...

Oblíbené soutěže jsou zpět!

• 6. ročník soutěže GASTRO LABE proběhne 10. 3. 2022• 10. ročník soutěže Děčínská VLNA proběhne 3.3. 2022O veškerých novinkách Vás budeme včas informovat!...